Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetYoga 5mm korkki matto -jumppa- ja joogamatto

Tämä matto täyttää vaativimmankin käyttäjän tarpeet. Luonnonkumin ansiosta se on erittäin tukeva lattiaa vasten ja tarjoaa hyvän pidon.

99.90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Valmistettu luonnonmateriaaleista. Luonnonkumi ja korkki tuotetaan kestävästi Portugalissa. Painavuutensa ansiosta se on todella vakaa ja pehmustaa hyvin. Korkin pinta on sileä ja luonnollisen tuntuinen. Sopii hyvin rentouttavaan joogaan. Korkki kuluu luonnollisesti ajan myötä. Maton pito paranee, kun se on hiestä märkä.

Pinta: Luonnonkorkki. Pohja: Luonnonkumi

Koko: 183 x 61 x 0.5 cm. Paino 3,0 kgVastuullisesti tuotettu. Käsinpesu, kuivataan avattuna

Harjoittele varoen. Korkista valmistettu joogamatto kuluu luonnollisesti ajan myötä. Älä säilytä kuumassa ja kuivassa ympäristössä. Puhdista vedellä ja anna kuivua. Vältä kenkien käyttöä matolla. Otathan huomioon, ettei joogamattojamme ole tarkoitettu käytettäväksi suorassa auringonvalossa. Materiaali voi kutistua. Jos käytät mattoa ulkona, varmista, ettei ulkolämpötila ole lämpimämpi kuin tavallinen huoneenlämpö. 

Tuotenumero
71028

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.