Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINYoga Cork blokki -pilates- ja joogaväline

Luonnonkorkista valmistettu joogatiili. Löydä tasapaino ja nauti korkista valmistetun tiilen luonnonmukaisuudesta ja tuesta. Ei sisällä PVC:tä.

34.90 €
Väri
Ruskea

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla.

Lisää ostoskoriin
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Vastuullisesti Portugalissa kerätystä luonnokorkista valmistettu jooga tiili. Ekologinen valinta!

Paino 900g. PVC vapaa. Koko: 22,5*15,0*7,5 cm

Harjoittele varoen. Korkista valmistettu joogablokki kuluu luonnollisesti ajan myötä. Älä säilytä kuumassa ja kuivassa ympäristössä.

Tuotenumero
74100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.