Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINCasall Yoga Strap remmi
Casall Yoga Strap remmi

Yoga Strap remmi -pilates- ja joogaväline

Joogavyö on täydellinen väline, kun haluat päästä syvemmälle venytyksissä tai tarvitset apua haastavammissa asennoissa. Sopii kaikentasoisille.

19.90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Yoga strap on joogaan suunnitetu apuväline jota käytetään eri liikkeiden yhteydessä. Remmin pituutta voi säätää kätevästi.

Materiaali: Puuvilla

Remmin mitat: 224,0 x 3,8 x 0,5 cm

Pese korkeintaan 30-asteisessa vedessä ja anna kuivua luonnollisesti.

Tuotenumero
53904

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.