Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETCCM Jetspeed FT440  Youth
CCM Jetspeed FT440  Youth

Jetspeed FT440 Youth -jääkiekkomaila

CCM-komposiittimaila harrastajalle Hybrid kick pointilla, jossa uudistettu Hybrid flex-jäykkyysprofiili, joka auttaa mailaa säilyttämään kiertojäykkyyden ja siirtämään kaiken energian laukaukseen.

49.90 €
Koko

Valitse left-kätisen mailan flex (jäykkyys) ja lapamalli

Flex 20; lapamallilla:

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

CCM-komposiittimaila harrastajalle Hybrid kick pointilla, jossa uudistettu Hybrid flex-jäykkyysprofiili, joka auttaa mailaa säilyttämään kiertojäykkyyden ja siirtämään kaiken energian laukaukseen. R-varsimuoto, jossa pyöreämmät kulmat ja koverat sivut saavat mailan istumaan käteen täydellisesti. Loistavan tuntuman JS3 laparakenne.

YT Jäykkyydet: 20

YT Lapamallit: 29

Ikäryhmä:Youth
Jäykkyys (Flex):20
Merkki ja sarja:CCM|Jetspeed|FT440

Tuotenumero
HSJ440YT20

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.