Sisältöön

Devold Varde Zip Neck M
Devold Varde Zip Neck M

Varde Zip Neck M -miesten villapaita

Devoldin villapaita, joka pitää sinut lämpimänä - olitpa sitten liikkumassa ulkona tai ollessasi vapaalla.

40,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 120,00 €
30pv alin hinta: 40,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Villapaita, joka pitää sinut lämpimänä - olitpa sitten liikkumassa ulkona tai ollessasi vapaalla. Villa on kestävää ja eristää hyvin myös kosteutta. Neuleessa on korkea kaulus ja vetoketju, joka lämmittää hyvin myös niskaa. Hihansuissa on peukalokolot, jotta kädet ja ranteet pysyvät lämpiminä. Neule on neulottu 100% puhtaasta lampaan villasta ja tuntuu mukavalta käytössä. 

  • Materiaali 100 %  australialaista lampaanvillaa
  • Ökö Tex sertifioitu valmistus
  • Pesu: käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta. Käsinpesu, max 40 astetta. Ei valkaisua eikä rumpukuivausta. Silitys miedolla lämmöllä max 110 astetta.

Tuotenumero
GO755410A

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Devold

Teknologiat

BPA vapaa

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.