Sisältöön

Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M
Didriksons Basil Jacket M

Basil Jacket M -miesten kuoritakki

Miesten täysin veden- ja tuulenpitävä takki teipatuilla saumoilla, joka on valmistettu joustavasta, osittain kierrätetystä polyesteristä.

39 % alennusta 180.00 €
110.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Sininen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten täysin veden- ja tuulenpitävä takki teipatuilla saumoilla, joka on valmistettu joustavasta, osittain kierrätetystä polyesteristä. Yksinkertaisen tyylikkään ulkonäkönsä ja sen toiminnallisuuden ansiosta takki sopii hyvinkin monipuoliseen käyttöön sekä vapaa-ajalla, että työpäivän aikana. Takissa on kiinteä, säädettävä huppu. Vetoketjulliset sivutaskut sekä vetoketjullinen sisätasku. Säädettävä helma ja hihansuut. Näyttävästi printattu vuorikangas (värissä 999 Dark Night Blue vuori on yksivärinen), joka on värjätty Solution dye-tekniikalla. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.

  • Kiinteä, säädettävä huppu
  • Säädettävä helma
  • Säädettävät hihansuut
  • Vetoketjulliset sivutaskut
  • Vetoketjullinen sisätasku
  • PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely
  • Takin takapituus 79 cm (koko L)

Tuotenumero
504068

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Didriksons

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Solution Dye

Solution Dye on vettä ja energiaa säästävä värjäysmenetelmä, jossa värjäys suoritetaan jo kuitutasolla. Menetelmä säästää jopa 80% vettä ja on muutenkin ympäristöystävällisempi menetelmä verrattunaperinteisesti värjättyyn polyesteri / polyamidikankaaseen.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.