Sisältöön

Bliss Parka W -naisten parkatakki

Naisten tuulen- ja vedenpitävä talviparka. Takissa on irrotettava huppu, säädettävä vyötärö, helma ja hihansuut. Pehmeä pintamateriaali.

220.00 €
Väri
Vihreä
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten tuulen- ja vedenpitävä talviparka teipatuilla saumoilla. Takissa on edessä tuulisuojattu, 2-suuntainen vetoketju, nepparilliset taskut ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö, helma ja hihansuut.

  • Edessä 2-suuntainen, tuulisuojattu vetoketju.
  • Säädettävä helma, vyötärö ja hihansuut.
  • Irrotettava huppu.
  • Materiaali on tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä.
  • Pehmeä pintamateriaali.
  • Teipatut saumat.
  • Vanu 160g/m²
  • PFC-vapaa vedenhylkivyys käsittely.

 

 

Tuotenumero
503137

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Didriksons

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.