Sisältöön

Didriksons Thyra Jacket W Didriksons Thyra Jacket W
Didriksons Thyra Jacket W
Didriksons Thyra Jacket W

Thyra Jacket W -naisten anorakki

Naisten ainutlaatuinen tuulen– ja vedenpitävä anorakki, joka on valmistettu pehmeästä, mattapintaisesta ripstop-kankaasta. Takki on kierrätettävissä.

40 % alennusta 160.00 €
96.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten ainutlaatuinen tuulen – ja vedenpitävä anorakki teipatuilla saumoilla. Anorakissa on säädettävä kaulus, josta saa tarvittaessa hupun ja jonka takaosassa on suuri heijastava logo. Edessä on yksi isompi ja kaksi pienempää taskua. Anorakki on valmistettu pehmeästä sekä kevyestä ripstop-kankaasta ja täysin ilman neppareita, vetoketjuja tai muita yksityiskohtia näin ollen se on helpompi kierrättää, koska materiaaleja ei tarvitse erotella toisistaan. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.

  • Säädettävä kaulus
  • Sivutaskut
  • Kierrätettävä materiaali
  • PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely
  • Suora malli
  • Takin takapituus 78,5 cm (koko 38)

Tuotenumero
504148

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Didriksons

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Valikoimamme tuote, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu tuotteen parempi kierrätettävyys esimerkiksi materiaalivalintojen kautta. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrättäminen polyesterin uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.