Sisältöön

Exohike Mid HM W -naisten korkeavartinen vaelluskenkä

Naisten vaelluskenkä joka valmistettu kestävästä Jakin nahasta. Nahka on Eccon itse valmistama ja valmistettu vettä säästävällä ECCO DriTan™ teknologialla. Päällinen vettähylkivää nahkaa, pitävä pohja.

199.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Valmistettu kestävästä Jakin nahasta. Nahka on itse Eccon valmistama ja valmistettu vettä säästävällä ECCO DriTan™ Teknologialla. Exohiken innovaatiot auttavat liikumaan vapaasti riippumatta maastosta. Vettä hylkivä, pitävä kuminen ulkopohja on omiaan märissä olosuhteissa

 

  •  ECCO DriTan™ Teknoligia vähentää veden ja kemikaalien käyttöä nahan värjäys ja valmistus prosessissa.
  • ECCO HYDROMAX® Teknoligia tarjoaa vettä hylkivän päällisen ja pitää jalat kuivina.
  • The sleek design makes the EXOHIKEn yksinkertaisen designin ansiosta helppo pitää puhtaana, pehmustettu varsi tarjoaa käyttömukavuutta. Vetolenkit auttaa jalkaan asettaessa.
  • Kevyt ja pehmeä ECCO PHORENE™ välipohja tarjoaa hyvän vaimennuksen, innovatiivinen ECCO FLUIDFORM™ valmistusmenetelmä joustavuutta ja istuvuutta.
  • PROSOMA kantakuppi sitoo kantapään istuvasti ja suojaa.
  • MICHELIN kuminen ulkopohja yhdistettynä ainutkertaiseen kuviointiin takaa hyvän pidon. 

Tuotenumero
84075

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Ecco

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

ECCO Hydromax®

ECCOn kehittämän käsittelyn avulla nahasta tehdään pysyvästi vettä hylkivä. Tämä erityinen prosessi estää nahkaa kovettumasta toistuvan kastumisen ja kuivumisen seurauksena pitäen sen vahvana ja kestävänä, mutta kuitenkin pehmeänä ja hengittävänä. Suosittelemme nahan käsittelyä ECCOn kengänhoitotuotteilla jokaisen kastumisen jälkeen kengän vettähylkivien ominaisuuksien säilyttämiseksi.

YAK -nahka

Jakin (Yak) nahka on vahvaa ja kestävää luonnollista materiaalia. Kengistä voidaan valmistaa kevyet, ohuet ja joustavat, samalla säilyttäen uskomattoman lujuuden. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.