Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaGrainer 6in Boot M -miesten nilkkurit

Vuodesta 1963 lähtien ECCO on pyrkinyt tarjoamaan sinulle pohjoismaista käsityötä ja todellista toimivuutta. ECCO GRAINER nauhoitussaappaat perustuvat perintöömme aitoudesta, laadusta ja rakkaudestamme ulkoilmaan, mikä takaa sinulle luotettavan mukavuuden. Nämä saappaat on tehty niihin vuodenaikoihin, jolloin tarvitset hieman lisäsuojaa viedäksesi sinut minne haluat. ECCO GRAINER on käsitelty ECCO HYDROMAX® vettä hylkivällä pinnoitteella ja siinä on lämpövuoraus, joka estää elementtejä. Suunniteltu pehmeyttä ja käyttömukavuutta varten käsityönä tehdyillä nahkapäällisillä, pehmustetulla kauluksella, vetoketjulla ja kevyillä ECCO FLUIDFORM™ -pohjallisilla. 

 

99,90 €
Hinta verkossa
149,00 € -32 %
30 päivän alin hinta: 149,00 €
Hinta alunperin: 169,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Ruskea
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Ecco Granier M

  • Valmistettu ECCO:n valmistamasta helposti huollettavasta premium-nahasta tai lujasta öljytystä nubukista
  • Nahka, joka on valmistettu ECCO DriTan™ -menetelmällä, joka vähentää vettä ja kemikaaleja, joita käytetään yleisesti nahan parkitusprosessissa
  • ECCO HYDROMAX® vettä hylkivä pinnoite ja muhkea lämpövuori 360 asteen kylmäsuojaukseen harjatulla huopapohjallisella
  • Sivulla vetoketju
  • ECCO FLUIDFORM™ saumaton rakenne varmistaa luonnollisen istuvuuden ja kestävän sidoksen päällisen ja pohjan välillä
  • Kevyt PU-välipohja yhdistettynä kumipohjaisiin ulkopohjaan tarjoaa pidon erilaisissa sääolosuhteissa ja maastossa

Tuotenumero
214724-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ecco

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

ECCO Hydromax®

ECCOn kehittämän käsittelyn avulla nahasta tehdään pysyvästi vettä hylkivä. Tämä erityinen prosessi estää nahkaa kovettumasta toistuvan kastumisen ja kuivumisen seurauksena pitäen sen vahvana ja kestävänä, mutta kuitenkin pehmeänä ja hengittävänä. Suosittelemme nahan käsittelyä ECCOn kengänhoitotuotteilla jokaisen kastumisen jälkeen kengän vettähylkivien ominaisuuksien säilyttämiseksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.