Sisältöön

Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop
Ecco M Soft 8 Lake Teardrop

M Soft 8 Lake Teardrop -miesten matalavartiset tennarit

Ecco Soft 8 Trendikäs, yksinkertainen skandinaavinen vapaa-ajan kenkä.

60 % alennusta 149.90 €
60.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tyylikäs, kesävaikutteinen vapaa-ajan tennari, jossa täysin rei'itetty sivukuvio. Premium ECCO BOVINE EXTRA OILED -nahka tarjoaa sileän, nupukkinahan, jossa on öljypinta. Nahkavuori tarjoaa täyteläisen ja pehmeän tuntuman. Irrotettava nahkapäällysteinen sisäpohja ECCO Comfort Fibre System® järjestelmällä auttaa pitämään jalkineet tuoreina ja kuivina. FLUIDFORM™-injektiotekniikka antaa jalalle anatominen tuen ja kiinteän, kestävän sidoksen päällisen ja pohjan välillä.

 

  • Päälinen ja vuori nahkaa
  • Kuminen ulkopohja
  • Normaali lesti
  • Normaali nauhoitus

Tuotenumero
458840

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tennarit, Ecco

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.