Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiUlt-trn W Wtp -naisten matalavartinen vaelluskenkä

ECCO ULT-TRN:llä, joka on moderni ulkoilukenkä. Nykyaikainen muotoilu kohtaa innovatiivisen, vankan suorituskyvyn, mukaan lukien PFC-vapaa vedenpitävä kalvo.

80,00 €
Hinta verkossa
90,00 € -11 %
Normaalihinta: 149,00 €
30pv alin hinta: 90,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Luonnossa oleminen tuntuu vieläkin virkistävämmältä todellisessa retkeilytuotteessa, jossa on huippuluokan Michelin-kumipohja, joka tarjoaa monisuuntaista pitoa, sekä kevyt PHORENE™-välipohja. Kevyemmän ja modernin ulkonäön saavuttamiseksi kenkä on valmistettu sekoituksesta öljyttyä nupukki-  sekä ensiluokkaista tekstiiliä.

  • Moderni, kevyempi ilme, jossa on sekoitus öljyttyä nupukkinahkaa, jotka on valmistettu ECCO:n kultaluokitelluissa parkitsemoissa sekä ensiluokkaista tekstiiliä
  • PFC-vapaa vedenpitävä kalvo pitää jalkasi kuivana ja mukavana
  • Pehmuste ja joustavuus ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort -tekniikalla
  • Pehmeä, erittäin kevyt PHORENE™-välipohja vaimennusta ja energian palautusta varten
  • Innovatiivinen, erottuva ulkopohja Michelin-kumilla, monisuuntaiset urat ja kaksi erillistä pidon, kestävyyden ja tuen vyöhykettä

Tuotenumero
824253

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Ecco

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.