Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINW Solice Mid Gtx -naisten varsikengät

Tyyliä, mukavuutta ja lämpöä ajatellen suunniteltu ECCO SOLICE -talvisaappaat on tehty kylmimpiin päiviin, ja niissä on PrimaLoft® Bio -vuori ja trendikkäät leveät nauhoitukset, jotka sopivat turvallisesti suojaamaan kylmiltä tuulenpuuskilta. GORE-TEX-tekniikalla, paksummalla pohjalla ja todella moderneilla sivuilla koristellulla saappaalla on helppo muotoilla useita ulkoasuja ja se sopii täydellisesti talvisään seikkailuihin.

199.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Beige
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Solice Mid GTX W

  • GORE-TEX-teknologia takaa hengittävän, 100 % vedenpitävän saappaan
  • Uskomatonta lämpöä PrimaLoft® Biosta 400gr, ensimmäisestä biohajoavasta ja 100-prosenttisesti kierrätetystä synteettisestä eristeestä
  • Pehmeät tekstiilisivut voidaan avata ja sulkea löysemmän tai turvallisemman istuvuuden saavuttamiseksi
  • Leveät, modernit nauhoitukset  korostavat yleisilmettä ja suojaavat samalla
  • Valmistettu sekoituksesta kestäväa pintanahkaa ja DriTan™-nupukkinahkaa, valmistettu Ecco:n omissa parkitsemoissa, ja korkealuokkaista tekstiiliä
  • Ainutlaatuisesti suunniteltu kuminen ulkopohjakuvio tarjoaa pidon ja vakauden talviolosuhteissa

Tuotenumero
420163-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Ecco

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.