Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINSemenya W Takki

Naisten joustava ja hengittävä softshell juoksutakki viileimmille keleille. 3-kerroksinen laminointi sekä VENTMAX -teknologia suojaavat sinua tuulisissa olosuhteissa. 

25 % alennusta 79.90 €
59.90 €
Hinta verkossa
Väri
Musta
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten joustava ja hengittävä softshell juoksutakki viileimmille keleille. 3-kerroksinen laminointi sekä VENTMAX -teknologia suojaavat sinua tuulisissa olosuhteissa. 

  • Hengittävä ja tehokkaasti kosteutta siirtävä DRY PLUS -teknologia auttaa pitämään olosi miellyttävän koko lenkin ajan.
  • Tuulelta suojaava ja vettä hylkivä VENTMAX -teknologia
  • Hengittävyys 15 000 gr/24h
  • Vedenpitävyys 10 000mm
  • Joustavat hihansuut peukalon rei'illä
  • Leukasuoja vetoketjun yläosassa
  • Hihansuussa aukko kellolle
  • Heijastavia yksityiskohtia
  • Vetoketjullinen tasku rinnassa
  • Materiaali 1: 100% polyesteri. Materiaali 2: 95% polyesteri, 5% elastaani

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Energetics

Teknologiat

DRY PLUS eco

DRY PLUS eco on miDori®:n ympäristöystävällinen, kasviöljypohjainen teknologia, joka yhdessä nopeasti kuivuvan kuiturakenteen kanssa siirtää tehokkaasti kosteutta ja nopeuttaa tuotteen kuivumista sekä pitää olon miellyttävänä suorituksen aikana.

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

VENTMAX eco

Hengittävä VENTMAX eco -materiaali suojaa kosteudelta ja tuulelta sekä sopii hyvin monipuoliseen liikuntaan vaihtelevissa sääolosuhteissa. VENTMAX eco on ÖKO-TEX standard 100 -sertifioitu.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.