Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Lux Trolley Equipment Bag -varustekassi

N.95 l pyörällinen varustekassi. Näyttävät logoilla. Säädettävät kantohihnat. Tilavat päätytaskut. Kenkätasku. Kyljessä tilava tasku pikkutavaroille.

129,90 €
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

N.95 l pyörällinen varustekassi näyttävillä logoilla. Säädettävät kantohihnat, joita voi käyttää myös reppukantohihnoina. Tilavat päätytaskut, joista toinen kenkätaskuvuorilla. Kyljessä tilava tasku pikkutavaroille ja nimilapputasku.

Tuotenumero
418415-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fat Pipe

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.