Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINFischer SPEEDMAX 3D Skate 61K Stiff
Fischer SPEEDMAX 3D Skate 61K Stiff

SPEEDMAX 3D Skate 61K Stiff -luistelusukset

Kilpatason luistelusuksi aktiivi- ja kilpahiihtäjälle

679.00 €
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Pehmeän alustan erikoissuksi ! Maailmancup- tason Speedmax 3D 61K on suunniteltu pehmeälle alustalle, silloin kunsataa hetkessä paljon lunta tai alusta on muuten pehmentynyt, näin ollen 61K on odotettu uutuus monen suksikalustoon.

Suksen sivutkin voi voidella ! 3D Gliding Sidewall-rakenteen tuloksena vähemmän kitkaa ja erittäin hyvä luisto. Lisäksi Cold Base Bonding eli pohjan kylmäliitos mahdollistaa paremman voiteen imeytymisen ja hionnan

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Turnamic Skate
Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
N14621

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.