Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuFischer Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä Fischer Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä
Fischer Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä
Fischer Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä

Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä -luistelusukset

Junioreiden kilpaluistelusuksi Turnamic-siteellä

349,00 €
Sukset + siteet
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Kilpasuksi nuorille, jonka maailmancup-pohja suoriutuu hyvin erilaisissa lumiolosuhteissa. Parempi voideltavuus ja hiottavuus takaa maksimaalisen nopeuden. Suksena suuntavakaa ja erinomainen heilupaino.

Sisältää Turnamic Race Jr- siteen

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Turnamic Skate
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
NP57019

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukset, Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.