Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Speedmax Skate JR -setti Turnamic-siteellä -luistelusukset

Junioreiden luistelukilpasuksi siteellä

409,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Kilpasuksi nuorille lupauksille, suksen maailmancup-pohja suoriutuu hyvin erilaisissa lumiolosuhteissa. Cold Base Bonding, pohjan kylmäliitos mahdollistaa paremman voiteen imeytymisen ja pohjan hiottavuuden, ja takaa täten maksimaalisen nopeuden. Suksena suuntavakaa ja erinomainen heiluripaino, joka on keventynyt aikaisemmasta keulan madaltuessa. 

Turnamic Jr Skate side kuuluu settiin, side on siirrettävä.

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Turnamic Skate
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
NP57022

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukset, Fischer

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.