Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTwin Skin Race med/stiff -pitopohjasukset

Erittäin urheilullinen skin-suksi huippusuorituskyvyllä. Twin Skin Racen kaksi erillistä 100% mohair-pitokarvaa takaa poikkeuksellisen hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. 

349.00 €
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Erittäin urheilullinen skin-suksi huippusuorituskyvyllä. Kaksi erillistä epäsymmetrisesti sijoitettua 100% Mohair-pitokarvaa ovat olaksen molemmin puolin. Pitokarvat on upotettu pohjamateriaaliin etuosastaan syvemmälle. Näin saavutetaan erittäin hyvä luisto ja pito kaikissa olosuhteissa. Pitokarva on lisäksi päällystetty Teflonilla, jotta lian tarttuminen tai jäätyminen minimoidaan. Suksessa on Air Core -kennoydin, joka takaa keveyden ja erinomaisen suorituskyvyn ultrapitkilläkin matkoilla. Pituudet 187cm - 207cm.

HUOM. Siteet ostettava erikseen!

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso,harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Turnamic Classic

Tuotenumero
N26717

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.