Sisältöön

Worldcup Classic Turnamic -side

109,00 €
Siteiden asentaminen

Saat siteiden asennuspalvelun verkkokaupassa hintaan 0€, kun lisäät siteet ja sukset ostoskoriin pakettina Perinteisen suksipaketit -sivulla.

Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

TURNAMIC®  perinteisen side, joka on kehitetty maailmancup-urheilijoiden tarpeeseen, joka mahdollistaa heille juuri optimaalisen siteen asennon suksella, siksi side on myös siirrettävissä ilman työkaluja. Turvalukko eli Safe Lock ominaisuutena varmistaa, ettei side aukea kesken kisan, kun hiihdetään esimerkiksi massan keskellä ja toisen urheilijan suksi voi osua siteeseen. FLOWFLEX®  teknologia mahdollistaa optimaalisen jouston ja voimantuoton suksella. 

Sidetyyppi:Turnamic Classic

Tuotenumero
S49122

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fischer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.