Sisältöön

Abisko Endurance 2 -teltta

Kevyt ja vakaa tunneliteltta, jossa on täyskorkuinen sisäteltta ja erityisen suuri eteistila. Helppo pystyttää, hyvä ilmanvaihto ja paljon käytännöllisiä ominaisuuksia.

1049,00 €
Väri
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tilava ja vakaa neljän vuodenajan tunneliteltta, jossa on tasakorkuinen sisäteltta ja erityisen suuri eteistila. Tämä tekee telttailusta mukavampaa ja helpottaa pitkien sadepäivien viettämistä sisällä. Sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kevyen mutta silti vahvan ja lujatekoisen teltan, joka soveltuu käyttöön ympäri vuoden ääriolosuhteita lukuun ottamatta.

Teltan eteisessä eli absidissa on reilusti tilaa varusteiden säilyttämiseen ja ruoanlaittoon. Sisäänkäynti on teltan sivulla, minkä ansiosta tilaa on helppo hyödyntää. Absidissa ja sisäteltassa on vaatenarut, ja sisäteltassa on myös käytännölliset verkkotaskut pikkutavaroille. Sisäteltta nousee pystyyn samanaikaisesti ulkoteltan kanssa. Kaaritunnelit on värikoodattu. Suurilla, hyvin sijoitetuilla tuuletusaukoilla telttaan saadaan hyvä ilmanvaihto. Sisäteltassa on tiheärakenteinen itikkaverkko, joka pitää pienimmätkin, lähes näkymättömät hyönteiset poissa. Lämpimällä säällä ovi voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon ilmanvaihdon parantamiseksi ilman, että sade pääsee sisätelttaan.

Ulkoteltan YKK-vetoketjussa on automaattinen lukitustoiminto, joten tuuli ei saa sitä hilautumaan auki. Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta. Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko Endurance 2 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

  • Pintamateriaali: 100% Polyamide
  • Paino: 2550 g/2100 g
  • Sisäkangas: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
  • Malli: Tunneliteltta
  • Kiilat: DAC V-Pegs Small
  • Tolpat: DAC Featherlite NSL
  • 2 hengen teltta
  • Lattiamateriaali: 40D PU 6000mm 100% polyamide
  • Neljän sesongin teltta
  • Koko pakattuna: 39cm X 18cm

Tuotenumero
53102

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fjällräven

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.