Sisältöön

Abisko Three Season Long -makuupussi

Tekninen keinokuitumakuupussi. Optimoitu muoto, jonka ansiosta makuupussi on kevyt, käytännöllinen ja erittäin mukava.

199,00 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tekninen, kolmen vuodenajan keinokuitumakuupussi, joka lämmittää hyvin ja on kevyt ja käytännöllinen. Supreme Microloft -täyte lämmittää myös kosteissa olosuhteissa. Pääosa lämmittää mukavasti kauttaaltaan, ja siinä on keinokuitutäytteinen lämpökaulus, joka yhdessä säätönyörin kanssa pitää lämmön makuupussin sisällä. Täyspitkän kaksisuuntaisen vetoketjun ansiosta makuupussi voidaan avata jalkopäästä ilmanvaihtoa varten, ja aukossa on pehmustettu suojalista, joka estää kylmän ilman pääsyn makuupussiin. Reilunkokoisessa jalkopäässä on reilusti tilaa jaloille. Pieni sisätasku pikkutavaroille, jotka halutaan pitää helposti saatavilla. Jalkopäässä olevat silmukat helpottavat säilytystä. Mukana pakkauspussi. Sopii enintään 195 cm pitkille käyttäjille. Comfort zone -lämpötila miehet -4°C ja naiset +2°C.

Tuotenumero
62712

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Fjällräven

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.