Sisältöön

Expedition Lätt Hoodie M -miesten vanutakki

Kevyt synteettisellä eristeellä varustettu takki välikerrokseksi talviaktiviteetteihin.

189,00 €
Hinta verkossa
199,00 € -5 %
Alin hinta: 199,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 239,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Vihreä
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Expedition Lätt Hoodie on kevyt ja mukautuva, välikerrokseksi sopiva takki talviaktiviteetteihin. Eristemateriaali on 100 % kierrätettyäpolyesteriä, ja sen ilmava ja pöyheä kuiturakenne on untuvan kaltainen. Erinomainen kuoritakin alla, mutta takkia voi pitää sellaisenaan myös kosteammassa säässä, sillä se ei menetä eristyskykyään vaikka vähän kastuisikin. 

Huppu, kaksi taskua ja povitasku, joka toimii myös takin pakkauspussina. Osa Fjällrävenin Expedition-sarjaa ikonisella tyylillään, ympäristöystävällisesti tuotetuilla materiaaleillaan sekä erinomaisella luotettavuudella kylmässä säässä.

  • Kevyt päällikangas ja vuori 100% kierrätettyä polyamidia.
  • Takki on valmistettu läpitikkausmenetelmällä ja sen eristemateriaalina on käytetty kierrätettyä polyesteriä.
  • Hyvin istuva huppu, jossa joustava reunus.
  • Kaksi sivutaskua sekä povitasku. Kaikissa vetoketju.
  • Kaksisuuntainen, sisäläpällä varustettu vetoketju edessä.

Tuotenumero
86119

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Fjällräven

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.