Sisältöön

Expedition Lätt Hoodie W -naisten vanutakki

Kevyt synteettisellä eristeellä varustettu takki välikerrokseksi talviaktiviteetteihin.

259,00 €
Väri
Musta
Vihreä
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Expedition Lätt Hoodie on kevyt ja mukautuva, välikerrokseksi sopiva takki talviaktiviteetteihin. 100-prosenttisesti kierrätetyllä polyesterillä topattu irtokuiduista tehty eriste, jolla on untuvan kaltainen pöyheys ja ilmavuus. Erinomainen kuoritakin alla, mutta takkia voi pitää sellaisenaan myös kosteammassa säässä, sillä se ei menetä eristyskykyään vaikka vähän kastuisikin. Huppu, kaksi taskua ja povitasku, joka toimii myös takin pakkauspussina. Osa Fjällrävenin Expedition-sarjaa ikonisella tyylillään, ympäristöystävällisesti tuotetuilla materiaaleillaan sekä erinomaisella luotettavuudella kylmässä säässä.

  • Kevyt päällikangas ja vuori 100-prosenttisesti kierrätettyä polyamidia.
  • Eristeenä kierrätettyä polyesteriä, joka on sijoiteltu läpitikattuihin kanaviin.
  • Hyvin istuva huppu, jossa joustava reunus.
  • Kaksi vetoketjullista sivutaskua sekä vetoketjullinen povitasku.
  • Kaksisuuntainen, sisäläpällä varustettu vetoketju edessä.

Tuotenumero
86120

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Fjällräven

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.