Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow
FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow
FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow
FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow
FootBalance QUICKFIT BALANCE narrow

QUICKFIT BALANCE narrow -pohjalliset

Esimuotoiltu, kapealestinen pohjallinen, joka parantaa jalkineiden istuvuutta ja käyttömukavuutta. Sopii niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. 

49,90 €
Väri
Keltainen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

QUICKFIT BALANCE narrow -pohjallinen tarjoaa mainion yhdistelmän dynaamista tukea, iskunvaimennusta ja mukavuutta niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Tämä kapealestinen pohjallinen sopii täydellisesti myös kapeisiin ja ahtaisiin jalkineisiin. 

  • Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen. Se vähentää nilkan kiertymistä ja auttaa estämään virheasentoja.
  • Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi.
  • Kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen.
  • Pohjan kaksivärinen EVA-rakenne korostaa kantakupin ja kaaren muotoa.

Käytä sellaisenaan tai muotoile kotona varmistaaksesi täydellinen istuvuus.

Tuotenumero
QF2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Pohjalliset, FootBalance

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.