Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaFrog Bikes 69 Hybrid 26" Frog Bikes 69 Hybrid 26" Frog Bikes 69 Hybrid 26" Frog Bikes 69 Hybrid 26"
Frog Bikes 69 Hybrid 26"
Frog Bikes 69 Hybrid 26"
Frog Bikes 69 Hybrid 26"
Frog Bikes 69 Hybrid 26"

69 Hybrid 26" -lastenpyörä

Frog 69 on 26" renkailla varusteltu lastenpyörä noin 10-12 vuotiaille, joiden jalan sisämitta on noin 69cm.

650,00 €
Väri
Punainen
Sininen
Musta
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Frog 69 on 26" renkailla varusteltu lastenpyörä noin 10-12 vuotiaille, joiden jalan sisämitta on lähelle 69cm. Frog 69 on 8 vaihteinen alumiinirunkoinen nuortenpyörä niin neulaspoluille kuin koulumatkoille.

Oikea runkokoko on yksi tärkeimpiä tekijöitä pyöräilyn mukavuudessa!

Keveytensä ja lapsille suunniteltujen komponenttien ansiosta Frogilla pyöräily on helppoa ja hauskaa.

Frog- lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat!

Miksi ostaa Frog lastenpyörä?

  • Kevyt ja kestävä runko (9,98kg). Tämä säästää nuoren lapsen voimia ja mahdollistaa entistä pidemmät pyöräilyretket ja hetket.
  • Frogin patentoidut kammet ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisesti lastenpyörissä. Tämä lisää polkemisen tehokkuutta, mukavuutta sekä vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta.
  • Lapsille suunnitellut jarrukahvat lisäävät jarrujen käyttömukavuutta sekä hallitsemista. Tämä antaa nuorelle kuljettajalle lisää luottamusta itseensä, sekä pyöräänsä.
  • Triggeri vaihtajalla varustettu hybridimallisto on suuri askel kohti tulevaa pyöräilyuraa. Vaihtaminen laadukkailla triggeri vaihtajilla lisää pyörällä ajamisen monipuolisuutta, mukavuutta ja nautinnollisuutta.
  • Runkogeometria perustuu Brunelin yliopiston urheilututkijoiden tekemään tutkimustyöhön. Frog rungot ovat suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi.
  • Hauska ajaa! Kevyellä, kirkkaan värisellä ja helposti poljettavalla Frog- lastenpyörällä pääsee kauemmas ja kovempaa.
Etuhaarukka:Alumiini
Jarrujen tyyppi:v-jarru
Lisävarusteet:seisontatuki
Paino:9.98
Rengaskoko tuumaa:26
Runko:Aluminirunko
Vaihteet:8

Tuotenumero
L-FH69

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lastenpyörät, Frog Bikes

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.