Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetForerunner 245 GPS juoksukello -rannesykemittari

GPS-älyjuoksukello rannesykemittauksella.

 

249.00 €
Väri
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Keskity juoksuun ja anna Forerunner 245 -juoksukellon huolehtia ajattelemisesta.

GPS-älyjuoksukello mittaa suoritustietoja, kuten VO2 max, aerobinen ja anaerobinen harjoitusvaikutus sekä harjoitustila, jotka osoittavat, treenaatko liian vähän vai liian paljon.

Laitteella voi myös seurata edistyksellisiä juoksudynamiikkatietoja, kuten maakosketuksenkeston tasapaino ja askelpituus.

Kun käytät kellossa Garmin Coach -sovellusta, sinunei tarvitse arvailla, miten treenaisit seuraavaan 5 km:n, 10 km:n tai puolimaratonin juoksukisaan.

Valitse maksuttomiaharjoitusohjelmia, jotka on helppo mukauttaa tavoitteisiisi, tai luo omia harjoituksia maksuttomassa Garmin Connect™ -verkkopalvelussamme.

Mittarin ominaisuudet:Gps,syke ranteesta,aktiivisuus,kalorikulutus

Tuotenumero
10-02120-10

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Garmin

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.