Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätAether Spherical -pyöräilykypärä

Giron maantiemalliston uusi lippulaivamalli. Aether Spherical on voittanut lukuisia lehdistöpalkintoja ja saanut huippuarvosteluja kautta linjan.

329,00 €
Väri
Musta
Punainen
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Giron maantiemalliston uusi lippulaivamalli. Aether Spherical on voittanut lukuisia lehdistöpalkintoja ja saanut huippuarvosteluja kautta linjan.

Kypärässä on aivan uudenlainen Spherical -rakenne--> Täysin erillinen kelluva sisärakenne. Mips-teknologia jää piiloon kerrosten väliin ja se mahdollistaa äärimmäisen hyvän tuuletuksen ja istuvuuden.

Rakenne koostuu kahdesta eri tiheydestä --> Progressive Layering vaimentaa kaatumisissa tehokkaammin

Tuotenumero
GIROKY1907099477

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

Teknologiat

Mips

Pyöräilyonnettomuuksissa aivoihin kohdistuvat kiertovoimat aiheuttavat usein vakavia päävammoja. MIPS on Tukholman lääketieteellisen ja teknillisen yliopiston yhteistyössä kehittämä teknologia, joka tutkitusti vähentää aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä kaatumisissa. MIPS-kypärien sisäkerros liukuu törmäyksissä lyhyen matkan, jolloin pää pääsee jatkamaan liikettä kypärän sisällä. Näin aivoihin kohdistuva kiertoliike ja vammariski pienevät.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.