Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätGiro Camden Mips -sähköpyöräkypärä

Giron Camden Mips on extraturvallinen pyöräilykypärä sähköpyörille integroidulla takavalolla. Sertifioitu Speed Pedelec -sähköpyörille (45km/h).

229,00 €
Väri
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Giro Camden Mips on jopa Speed Pedelec -sähköpyörille (45km/h) sertifioitu erittäin turvallinen pyöräilykypärä Et tarvitse takavaloa, koska kypärän takaosaan on integroitu  USB-ladatta valo.Giro Camden Mips on erittäin turvallinen: se täyttää myös tiukan Speed Pedelec -standardin: NTA 8776n. Voit silti käyttää sitä minkä tahansa polkupyörän ja sähköpyörän kanssa.Peittävä rakenne suojaa päätä erinomaisesti. Giro Camden Mips:ssä on myös ruotsalainen MIPS-teknologia joka tutkitusti vähentää aivoihin kohdistuvia rotaatiovoimia epäsuorissa iskuissa. Voit myös säätää Camden Mipsin tuuletusta kelin mukaan: säädettävät tuuletusaukot.

Koot: S 51-55, M 55-59, L 59-63

Tuotenumero
GIROKY2107094

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.