Sisältöön

GIRO SOURCE MIPS -pyöräilykypärä

Giro Source Mips® -maastokypärässä yhdistyvät edistyksellinen suorituskyky ja suojaus kestävään, maastokelpoiseen muotoiluun. 

169,00 €
Väri
Musta
Vihreä
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Source Mips® -maastokypärässä yhdistyvät edistyksellinen suorituskyky ja suojaus kestävään, maastokelpoiseen muotoiluun. Kypärässä on kovavauhtiseen polkuajoon suunniteltu syvälle alas asti ulottuva suojaus. Aggressiivinen ilmanvaihto 17 tuuletusaukon kautta sekä syvät ilmakanavat sisärakenteessa auttavat pitämään pään viileänä silloinkin, kun ajaminen käy kuumaksi. Roc Loc™ 5 Mips -kiristyspanta ja siihen integroitu aivoihin kohdistuvia rotaatiovoimia vähentävä Mips-järjestelmä parantavat turvallisuutta, istuvuutta ja viilennystä. Giro Source Mips on päässä äärimmäisen mukava ja turvallinen kypärä. Sen moto-tyylinen säädettävä visiiri ja alas asti ulottuva pinnoite tekee siitä myös erittäin tyylikkään ja viimeistellyn näköisen kypärän. Giro Source Mips on valintasi kovavauhtista hauskanpitoa ja seikkailuja varten.

Tuotenumero
GIROKY210712

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.