Sisältöön

Ledge FS -laskettelukypärä

Giron suosituin kypärä ja nyt se on saatavilla säädettävällä kokosäädöllä Ledge FS -mallina. Kestävä Hard-Shell -rakenne. In Form Fit System-kokosäätö

119,00 €
Väri
Musta
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Ledge on Giron suosituin kypärä ja nyt se on saatavilla myös säädettävällä kokosäädöllä Ledge FS mallina.  Kovaa käyttöä kestävä Hard-Shell rakenne. In Form Fit-System kokosäätö. Ilmastointi edessä ja kypärän päällä.

Tämä kypärä on maailman suosituin kypärä parkki ja slopestyle laskijoiden joukossa niin suksilla kuin laudalla kavereilla.  Erittäin hyvä istuvuus ja nyt uusi lisätty koon säätö mahdollisuus vielä parantaa sitä.  

Mahdollista ottaa korvalaput sekä säätö systeemi pois, joka mahdollistaa silloin lasien hihnan käytön kypärän sisäpuolella.

Ledge sopii hyvin myös normaalilaskijoille sillä sen istuvuus, toimivuus ja monipuolinen helppokäyttöisyys miellyttää kaikkia.

3 kokoa saatavilla: 

S  ( 52 -55,5 CM)

M  ( 55,5 - 59 CM)

L  (59 - 62,5 CM)

Tuotenumero
53271

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.