Sisältöön

Radix Mips -pyöräilykypärä

GIRO RADIX MIPS  on huippuhieno alas asti pinnoitettu aktiiviharrastajan uutuusmalli maastopyöräilijöille

159,00 €
Väri
Punainen
Vihreä
Musta
Sininen
Valkoinen
Musta
Sininen
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GIRO RADIX MIPS  on huippuhieno alas asti pinnoitettu aktiiviharrastajan uutuusmalli maastopyöräilijöille. Radix Mips sopii monipuoliseen maastoajoon (trail/enduro) sekä myös erittäin laadukkaaksi työmatkakypäräksi.Ruotsalainen Mips-teknologia, jossa kypärän sisäpinta pääsee liukumaan, vähentää kaatumisissa päähän kohdistuvaa kiertovoimaa ja tekee kypärästi tutkitusti turvallisemman. Radix Mipsissä MIPS-teknologia on integroitu kypärän uuteen Roc Loc 5.5 -kiristyspantaan. Tämän ansiosta kypärän istuvuus ja tuulettuvuus on ennennäkemättömällä tasolla.

Tuotenumero
GIRORADIXM

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

Teknologiat

Mips

Pyöräilyonnettomuuksissa aivoihin kohdistuvat kiertovoimat aiheuttavat usein vakavia päävammoja. MIPS on Tukholman lääketieteellisen ja teknillisen yliopiston yhteistyössä kehittämä teknologia, joka tutkitusti vähentää aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä kaatumisissa. MIPS-kypärien sisäkerros liukuu törmäyksissä lyhyen matkan, jolloin pää pääsee jatkamaan liikettä kypärän sisällä. Näin aivoihin kohdistuva kiertoliike ja vammariski pienevät.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.