Sisältöön

TREMOR CHILD -lasten pyöräilykypärä

Giro Tremor Mips Child kypärä suojaa pikkulapsen päätä laajalta alueelta ja MIPS-teknologia vähentää aivoihin kohdistuvia rotaatiovoimia.

64.90 €
Väri
Musta
Pinkki
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kivan näköinen maastokypärää muistuttava Giro Tremor Mips Child sopii loistavasti perheen pienimmille ensikypäräksi.Se on hyvä valinta mahdollisimman turvallista kypärää hakeville: takaa ja sivusta matala muoto suojaa laajalta alueelta ja ruotsalainen MIPS-teknologia vähentää epäsuorissa iskuissa päähän kohdistuvia rotaatiovoimia. Kypärässä on kiristyspanta, joka mahdollistaa koon säätämisen ja hyvän istuvuuden lapsen kasvaessa. Kiristyspanta on myös integroitu MIPS-kerrokseen, tämä parantaa kypärän hengittävyyttä ja istuvuutta. Kypärän ulkokuori on liimaamisen sijaan lämpövalettu yhteen sisärakenteen kanssa, laadukas in mold -valmistusmenetelmä tuo kypärälle pitkän käyttöiän. Turvallisille ensilenkeille loistovalinta!

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Giro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.