Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätGregory Packs Resin 28 Gregory Packs Resin 28
Gregory Packs Resin 28
Gregory Packs Resin 28

Resin 28 -reppu

59,90 €
Hinta verkossa
110,00 € -45 %
Alin hinta: 110,00 € Lisätietoa
Väri
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Resin 28 päiväreppu on tehty kokonaan kierrätetyistä materiaaleista ja kankaiden pinnoitukset ovat täysin ilman PVC-muoveja. Loistava päiväreppu yksinkertaisella ulkonäöllä esimerkiksi työmatkakäyttöön. Repun selkäosa on hengittävää materiaalia ja siinä on muotoillut kantoviilekkeet. 

Repun suuri osasto aukeaa kokonaan u-muotoisella vetoketjulla jolloin suurien tavaroiden reppuun laitto on helpompaa. Repussa on selän puolella erillinen vetoketjulla aukeava, pehmustettu tietokonetasku, joka on jaettu kahteen eri osastoon. Repun etuosassa on kädensija, josta reppua voi nostaa ja sitä ei tarvitse laskea maahan jos repun isosta osastosta otetaan tavaroita. Repussa on sisällä organisoija pienille tavaroille ja kynille sekä läpässä tasku esimerkiksi avaimille ja lompakolle. Repussa on myös sivutasku ja toisella puolella vetoketjulla aukeva luukku repun isoon taskuun. 

  • Erillinen vetoketjulla oleva pehmustettu tasku johon mahtuu kannettava tietokone (MAX 15,6") ja tabletti.
  • Toisella sivulla juomapullotasku ja toisella vetoketjulla avattava luukku repun isoon taskuun
  • Mitat: 50,8cm x 35,6 cm x 22,9 cm.
  • Muotoillut viilekkeet ja korkeussäädettävä rintaremmi
  • Paino:794g

Repun valmistaja

Gregory on Utahissa Usassa päämajaansa pitävä reppuihin keskittynyt ulkoilumerkki. Yritys on neljänkymmenen toimintavuotensa aikana kehittynyt johtavaksi reppujen valmistajaksi.

Palkitut Gregoryn reput ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan myös Euroopassa. Menestyksen taustalla ovat innovatiivisuus, reppujen laatuun tyytyväiset asiakkaat ja yksinkertainen suunnittelufilosofia - hyvät reput puetaan päälle, niitä ei kanneta. Reput ovat sekä ammattilaisten että vapaa-ajan liikkujien suosimia.

Tuotenumero
139319

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Gregory Packs

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.