Sisältöön
40% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 40% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC40
40% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC40

 Tarjoamme nyt 40% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC40. Etu on voimassa 29.11. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 29.11. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Gymstick Finger Expander Set (3 pcs) Gymstick Finger Expander Set (3 pcs)
Gymstick Finger Expander Set (3 pcs)
Gymstick Finger Expander Set (3 pcs)

Finger Expander Set (3 pcs) -sormivahvistin

Sormivahvistaja.

9.90 €
Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sormivahvistin vahvistaa sormien ojentajalihaksia ja otevoimaa sekä kyynärvarren lihaksia. Sormivahvistimella harjottelu on hyvää vastaliikettä päätetyölle ja muulle staattiselle työlle. Sormivahvistinta on helppo käyttää missä ja milloin vain. 

  • Pakkauksessa 3 erivahvuista ja -väristä sormivahvistinta.
  • Materiaali: silikoni.

Tuotenumero
61060G

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Gymstick

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.