Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINGymstick Stability Air Pad (33 cm) Gymstick Stability Air Pad (33 cm) Gymstick Stability Air Pad (33 cm) Gymstick Stability Air Pad (33 cm)
Gymstick Stability Air Pad (33 cm)
Gymstick Stability Air Pad (33 cm)
Gymstick Stability Air Pad (33 cm)
Gymstick Stability Air Pad (33 cm)

Stability Air Pad (33 cm) -tasapainolauta

Tasapainotyyny.

 

24.90 €
Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tasapainotyyny soveltuu monipuoliseen tasapainoharjoitteluun ja etenkin keskivartalolihasten vahvistamiseen kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tyynyllä voi harjoitella seisten, istuen tai makuuasennossa. Tyynyä voi käyttää myös istumisen aktivoimiseen tuolin päällä, selän tukemiseen sekä kuntoutukseen.

  • Halkaisija 33,5 cm.
  • Väri Graffitinmusta.
  • Materiaali PVC
  • Mukana pumppu ja ohjeet.
  • Maksimi käyttäjäpaino 100 kg.

 

Tuotenumero
62035

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Gymstick

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.