Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuAT GTX BOOT -naisten vaelluskengät

Paremman vaelluksen salaisuus: AT GTX -Boot- vaelluskengät ovat mukavat ja luotettavat kumppanit pitkille ja lyhyille vaelluksille. 

239,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen AT GTX BOOT ostajalle

McKINLEY Roberto Socks Ux

4.90 € 7.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Paremman vaelluksen salaisuus: AT GTX -Boot- vaelluskengät ovat mukavat ja luotettavat kumppanit pitkille ja lyhyille vaelluksille. Asics FluidRide™ -teknologia tukee luonnollista ja tasapainoista liikettä jokaisella askeleella. GEL™-teknologia tekee askelluksesta erittäin pehmeää, mikä parantaa sekä välitöntä että pitkäaikaista mukavuutta. GORE-TEX pitää veden ja hengittää, joten ne sopivat kaikkiin maastoihin ja olosuhteisiin.

 • FluidRide™-teknologiaa käyttävä kaksoistiheä välipohja tekee askelluksesta luonnollisempaa
 • SpevaFoam™- ja Solyte™-materiaaleista tehty kevyempi välipohja pehmentää askellusta
 • GEL™-kantapääpehmuste vaimentaa tärähdyksiä tehokkaasti
 • TPU Trustic ‑lesti ja kanta ovat vakaita ja hillitsevät jalan kiertoa
 • Pohjassa kestävyyttä lisäävä AHAR™ Plus ‑kumi
 • GORE-TEX Extended Comfort on kestävästi vedenpitävä ja hengittävä
 • Leather Working Group ‑järjestön tarkastamista (kulta- tai hopealuokitelluista) nahkatehtaista peräisin oleva nahka vähentää ympäristövaikutuksia
 • Kengänpohjan suuret, itse puhdistuvat urat poistavat mutaa ja kiveä jatkuvasti ja turvallisesti
 • Mukavan pehmeä nilkka ja iltti on muotoiltu istumaan erinomaisesti
 • Muotoiltu kumikärkivahvike suojaa varpaita hyvin
 • Iltit estävät lunta ja vettä pääsemästä kenkään
 • Fluorihiilettömät DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa

Tuotenumero
498830

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Haglöfs

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.