Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Fanatic Print Cap -pipo

Hauska ja laadukas päähine, joka on kätevä pitää mukana.

34,90 €
Väri
Keltainen
Musta
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hauska ja laadukas päähine, joka on kätevä pitää mukana. Se on tehty joustavasta Polartec® Power Stretch® Pro™ ‑materiaalista, jolla on erinomaiset kosteudensiirto-ominaisuudet ja lämpö-painosuhde. Mahtuu pieneen tilaan reppuun tai taskuun. Päähine on höyhenenkevyt, mutta tekee tehtävänsä.

  • Valmistettu Polartec® Power Stretch® Pro™ -materiaalista, joka on sileä ja erittäin kestävä neljään suuntaan joustava fleece-kangas, jolla on erinomainen lämpö-painosuhde ja erinomaiset kosteudensiirto-ominaisuudet
  • Pieneen tilaan pakkautuva laakasaumojen ja yksinkertaisten päärmeettömien saumojen yhdistelmä helpottaa kerrospukeutumista ja ehkäisee hankaumia
  • Normaali istuvuus
  • Sisältää bluesign®-sertifioitua kangasta

Tuotenumero
605138

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Haglöfs

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.