Sisältöön

Furudal Mimic Parka Women -naisten parkatakki

Kylmiin ja ankariin olosuhteisiin vaaditaan kunnon parkatakki.

439.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kylmiin ja ankariin olosuhteisiin vaaditaan kunnon parkatakki. Tässä takissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka pitävät lämpimänä ja säältä suojassa. Kuori on erittäin kevyttä, repeämissuojattua Pertex Quantum® -kuorikangasta, jossa on fluorihiiletön DWR-käsittely. Täytteenä on innovatiivinen, untuvaa jäljittelevä Mimic GOLD, joka toimii untuvaa paremmin kosteissa olosuhteissa. Hieman pidempi helma, säädettävä huppu ja säädettävät hihansuut suojaavat säältä. Takissa on myös käytännöllisesti sijoitetut taskut ja näkyvyyttä lisäävät heijastavat yksityiskohdat. Pue se päälle ja nauti ulkoilusta.

 • Kuori on erittäin kevyttä, repeämissuojattua Pertex Quantum® -kuorikangasta, jossa on fluorihiiletön DWR-käsittely
 • Eristeenä Mimic GOLD, ainutlaatuinen synteettinen eristysmateriaali, joka lämmittää ja minimoi kosteuden imeytymistä
 • Irrotettava ja säädettävä huppu
 • Kaksi vetoketjullista rintataskua ja kaksi käsitaskua
 • Polartec® Power Stretch® -hihansuut lisäävät mukavuutta
 • Hihoissa sisähihansuut
 • Heijastinkoristeet erottuvat pimeässä
 • Valmistettu bluesign®-sertifioidusta 100 % kierrätetystä kankaasta
Takin pituus:Pitkä

Tuotenumero
605100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Haglöfs

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

Recycled

Tuotteen materiaalista vähintään 50% on kierrätettyä materiaalia.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.