Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaHaglöfs Vyn 70L -rinkka

Olitpa sitten aloittamassa ensimmäistä pitkää vaellustasi tai reppureissua maailman ympäri, voit luottaa siihen, että tämä reppu on riittävän tilava, monipuolinen ja mukava kantaa. 

189,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Harmaa
Sininen
Koko
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Olitpa sitten aloittamassa ensimmäistä pitkää vaellustasi tai reppureissua maailman ympäri, voit luottaa siihen, että tämä reppu on riittävän tilava, monipuolinen ja mukava kantaa. Lujatekoinen reppu on valmistettu kierrätetyistä kankaista, ja siinä on korjattavia yksityiskohtia, joten se kestää tämän seikkailun ja monia muita. Repussa on kaikki välttämättömät ominaisuudet sivutaskuista ja kiinnikekohdista irrotettavaan kantolaukkuun, jota voit käyttää kaupungilla tai siirtymissä.

 • 70 litran säilytystilavuus Valmistettu pääasiassa kierrätetyistä kankaista ja suunniteltu sisältämään mahdollisimman vähän ei-kierrätettäviä joustomateriaaleja
 • Korjattavat yksityiskohdat ja ominaisuudet
 • Vankka ja monipuolinen kuormaa kannettaessa
 • Edessä oleva säilytystila toimii karttakotelona kaupunkia tutkittaessa
 • Suuri vetoketjullinen aukko repun alaosassa, jotta tavarat ovat helpommin saatavilla
 • Vahvistettu pohjapaneeli lisää kestävyyttä
 • Säätö alhaalta sivulta ja säilytystilaa
 • Vahvatekoiset sivutaskut vesipullojen, telttakeppien ja lisävarusteiden säilytykseen
 • Säädettävä selkäpuoli parantaa mukavuutta raskaiden kuormien yhteydessä
 • Pääliläpässä tasku avainkoukulla, lisäsäilytystila pikkuesineille
 • Suuri kantokyky erämaapatikointiin

Tuotenumero
339401

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Haglöfs

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.