Sisältöön

Halti Elite II XCT Jacket W Halti Elite II XCT Jacket W
Halti Elite II XCT Jacket W
Halti Elite II XCT Jacket W

Elite II XCT Jacket W -naisten softshelltakki

Elite II maastohiihtotakki on suunniteltu vaativalle hiihtäjälle. Tämä hiihtotakki on Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallinen treenitakki.

114,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 229,00 €
30pv alin hinta: 114,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Elite II maastohiihtotakki on suunniteltu vaativalle hiihtäjälle. Tämä hiihtotakki on Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallinen treenitakki. Takin kevyt ja notkea Stormwall® -kalvollinen materiaali on erittäin hengittävä, täysin tuulenpitävä ja vettä hylkivä. Sisäpuolen verkkomateriaali siirtää tehokkaasti kosteutta ulospäin ja pitää olon miellyttävänä intensiivisessä liikunnassa. Takin takaosaan ja kainaloiden alle on lisätty joustavaa ja kevyttä trikoota maksimoimaan takin hengittävyyttä ja liikkuvuutta. Tässä takissa on istuva mitoitus, jossa on otettu huomioon hiihtäjän laajat liikeradat. Kookkaat heijastavat yksityiskohdat antavat näkyvyyttä pimeällä hiihtoladulla ja tuovat takkiin ilmettä. Yhdistä Elite II maastohiihtohousujen kanssa.

  • Hyvin istuva leikkaus
  • Tuulenpitävä ja erittäin hengittävä Stormwall® Carbon -materiaali
  • Takin selkäpuolella ja kainaloiden alla joustavaa ja hengittävää trikoota
  • Takin sisällä neppari, joka mahdollistaa vetoketjun auki pitämisen ja tuulettamisen liikkeen aikana
  • Vetoketjulliset alataskut, joista toisesta medialaitteen johdon läpivientimahdollisuus
  • Pitävä kuminen grip-nauha helmassa
  • Joustavat lycra-hihansuut
  • Heijastavia printtikuvioita

Materiaali 1: 100% kierrätetty polyesteri. Stormwall Stormwall® Stretch Carbon Recy ECO. Vedenpitävyys: 5 000 mm, hengittävyys: 15 000 g/m²/24h.

Materiaali 2: 90% polyamidi / 10% elastaani. Stretch Soft Knit.

Tuotenumero
860578

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Halti

Teknologiat

ACTIVE DRY®

Tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali, joka säilyttää miellyttävän kuivan tuntunsa kovassakin käytössä. Materiaali ei sido itseensä kosteutta, joten se kuivuu nopeasti. Active Dry® tekniikalla valmistettuja materiaaleja käytetään teknisissä paidoissa ja housuissa, vuorikankaissa sekä alus- ja väliasuissa. Active Dry® laatujen teknistä ylivoimaa edustaa Active Dry® Pique, hyväksi käyttäen täysin uudenlaista neulos- ja printtiteknologiaa jolloin sisäpintaan lisätty printtikuvio viilentää sekä ihoa että ihon ja materiaalin välissä olevaa mikroilmastoa.

Active Dry® materiaalit alus- ja välivaatteissa:

Active Dry® Cool sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti aktiiviseen lajiharrastamiseen alimmaiseksi kerrokseksi vasten paljasta ihoa.

Active Dry® Warm materiaalien sisäpinta on harjattu tuoden materiaaliin lämpimyyttä ja siitä valmistetut tuotteet soveltuvat sekä suoraan ihoa vasten käytettäviksi, että välikerrokseksi.

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

Halti Eco-label

Halti ECO-merkityn tuotteen tulee täyttää minimissään ainakin yksi alla olevista kriteereistä:

  • se on valmistettu bluesign®-hyväksytystä materiaalista
  • se on valmistettu kierrätetystä materiaalista
  • siinä on PFC-vapaa viimeistelykäsittely
  • se on valmistettu luomupuuvillasta
  • siinä on käytetty korkealaatuista untuvaa, joka on peräisin tarkoin valvotuilta tuottajilta ja on saatu ruokateollisuuden sivutuotteena

Stormwall® Softshell stretch Carbon

Haltin uusinta teknologiaa edustava materiaali, jossa yhdistyvät tuulenpitävä Stormwall® päällipinta sekä uudenlainen, nanotekniikalla toteutettu Bamboo Charcoil sisäpinta. Tämä verkkomainen Bamboo Charcoil sisäpinta on ylivoimainen ratkaisu tuotteisiin, joissa haetaan keveyttä ja pehmeyttä ilman että tuotteen lämpimyys kärsii! Bamboo Charcoil materiaalin erinomaiset lämpöarvot sen painoonsa nähden perustuvat materiaalin kykyyn vapauttaa ja heijastaa infrapunasäteitä.  Takaisin kehoa kohti heijastuvat infrapunasäteet parantavat elimistön verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä samalla estävät lämmönhukkaa ulospäin. 

Lisäksi Bamboo Charcoil materiaali on kosteutta tehokkaasti siirtävä, luontaisesti antibakteerinen materiaali joka kuivuu erittäin nopeasti.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.