Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Hakon Mid DX W -naisten kävelykengät

Puolikorkea vedenpitävä vaelluskenkä joustavalla pohjalla.

109,00 €
Väri
Musta
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Monipuolinen ja tyylikäs vaelluskenkä päiväretkille ja monipuoliseen ulkoiluun vaihtelevassa maastossa. Hengittävä ja vedenpitävä DrymaxX kalvo tekstiilivuorissa pitää jalat kuivina koko päivän. Päällinen on korkealaatuista vettä hylkivää keinonupukkia, joka tuo vaihtoehdon nahalle. Kuminen ulkopohja on suunnitteltu maastoon, ja iskuja vaimentava phylon välipohja lisää mukavuutta.

  • Puolikorkea nauhallinen vaelluskenkä
  • Vedenpitävä DrymaxX kalvo
  • Kosteutta siirtävä tekstiili vuori
  • Iskuja vaimentava Phylon välipohja
  • Irrotettava, ergonominen pohjallinen

Tuotenumero
542727

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kävelykengät, Halti

Teknologiat

DrymaxX

DrymaxX –merkillä varustetut tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX – materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. DrymaxX – tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu niin, että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat ovat suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset ovat teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot ovat suunniteltu niin, että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

Phylon

Phylon on muottipuristettu kumiseos, iskuja tehokkaasti vaimentava välipohjarakenne. Ominaista Phylon välipohjalle on sen helppo muokattavuus sekä hyvät jousto-ominaisuudet. Phylon välipohjaratkaisu soveltuu erittäin hyvin pohjoismaisiin, vaihteleviin olosuhteisiin ja maastoihin.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.