Sisältöön

Hiker Ventilated Jacket M -miesten kuoritakki

Hiker Ventilated on suunniteltu retkeilijälle joka vaatii varusteistaan vain parasta.

229,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hiker Ventilated on suunniteltu retkeilijälle, joka vaatii varusteiltaan vain parasta.Hyttysverkko hupussa, isot rintataskut sekä raffi ulkonäkö tekevät tästä monikäyttöisen takin vaelluksille ja retkeilyyn.

Hiker takin hupun etuosassa on integroitu hyönteisverkko. Hyönteisverkko on helppo asentaa paikoilleen hupun etureunaa kiertävällä vetoketjulla. Verkon saa helposti myös käärittyä takaisin hupussa olevaan taskuun.

Takki on kalvoton mutta DWR-käsitelty, minkä ansiosta takki on vettähylkivä. Takin tuulenpitävä ja erittäin hengittävä materiaali antaa suojaa sateen yllättäessä. Käsivarsien alta löytyvät mekaaniset ilmanvaihtoaukot, jotka maksimoivat ilmavirtauksen lämmön noustessa.Takin vettähylkivyyskäsittely on PFC-vapaa.

Yhdistä Hiker Miesten Ventilated housujen kanssa.

  • DWR käsitelty, vettähylkivä sekä tuulenpitävä
  • Isot rintataskut
  • Kiinteä ja säädettävä huppu 
  • Kiristettävä helma ja hihansuut
  • Hupussa hyttysverkko
  • Takin sivuissa pitkät vetoketjulliset ilmanvaihtoaukot

Tuotenumero
640613

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Halti

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.