Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPallas X-Stretch Tight W -naisten pitkät trikoot

Pallas trikoot ovat naisten monikäyttöiset, hengittävät ja kevyet ulkoilutrikoot tuulenpitävillä ja kosteutta hylkivillä osioilla.

99,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Suosittu Pallas-sarjamme on saanut uuden tulokkaan, vartalonmyötäiset Pallas-trikoot. Naisten Pallas-trikoot ovat hengittävyyden sekä keveyden ansiosta erittäin mukavat päällä. Trikoot ovat tuulta hylkivät ja niissä on käytetty Bluesign®-sertifioituja, osittain kierrätettyjä materiaaleja. Trikoot ovatkin mainio valinta kaikenlaisiin ulkoilun aktiviteetteihin. Trikoot ovat yhdistelmä kahdesta X-Stretch-materiaalista, minkä avulla saadaan mahdollistettua erinomainen istuvuus, mutta samalla hyvä joustavuus. Päämateriaalina on pehmeä Active Dry -materiaali, joka poistaa kosteutta aktiivisesti iholta pyrkien pitämään ihon kuivana näin ylläpitäen miellyttävää oloa. Tämä materiaali on yhdistetty vahvaan, kestävään, kostetutta- sekä tuulta hylkivään materiaaliin, mitä on sijoitettu trikoiden takaosaan, etupuolelle polvista alkaen lahkeisiin saakka sekä lahkeissa myös niiden takapuolelle. Molemmat kankaat ovat joustavia, kevyitä ja nopeita kuivumaan. Trikoot sopivat kapenevuuden ansiosta erinomaisesti kenkään ja ovat suunniteltu tuomaan äärimmäistä mukavuutta metsäpoluille.

 • Timmi mitoitus ja kapeat lahkeet
 • Joustava vyötärökaitale, jossa nauhakiristys
 • Vetoketjullinen reisitasku oikealla
 • Reisitasku ilman vetoketjua vasemmalla
 • Vetoketjut nilkoissa
 • Heijastavia printtejä
 • Haltin ECO-tuote: Trikoiden valmistuksessa on käytetty tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia ja bluesign® sertifioituja materiaaleja
 • Materiaali 1: X-stretch ECO RECY. 72 % polyamidi / 20 % kierrätetty polyamidi / 8 % elastaani
 • Materiaali 2: Active Knit RECY. 73 % kierrätetty polyamidi / 27 % elastaani

Tuotenumero
640466

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, Halti

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

Halti Eco-label

Halti ECO-merkityn tuotteen tulee täyttää minimissään ainakin yksi alla olevista kriteereistä:

 • se on valmistettu bluesign®-hyväksytystä materiaalista
 • se on valmistettu kierrätetystä materiaalista
 • siinä on PFC-vapaa viimeistelykäsittely
 • se on valmistettu luomupuuvillasta
 • siinä on käytetty korkealaatuista untuvaa, joka on peräisin tarkoin valvotuilta tuottajilta ja on saatu ruokateollisuuden sivutuotteena

X-STRETCH

Erittäin joustava ja käyttömukava materiaali joka soveltuu käytettäväksi sekä aktiivisessa liikunnassa että vapaa-ajassa. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Materiaalille ominaista on hyvä kosteudensiirtokyky ja se kuivuu nopeasti. Täysin kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, halutun käyttötarkoituksen mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.