Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINPallas X-stretch M trail sneaker -miesten kävelykengät

Kevyt, erittäin mukava ja joustava ulkoilukenkä.

149.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Pallas X-stretch M trail sneaker -tuotteen ostajalle

Halti Hiking Socks

14.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Tämä kevyt ja mukava lenkkari on luotu aktiiviseen, monipuoliseen ulkoiluun maastossa ja kaupungissa. Juoksukengän sukkamainen istuva rakenne joustaa, ja toisaalta tukee, juuri oikeista kohdista. Tässä yhdistyy hengittävyys ja suojaavuus, ja reilut heijastavat yksityiskohdat lisäävät vielä nakyvyyttäkin. Iskuja vaimentava Phylon välipohja on valmistettu kierrätysmateriaalista, kuten päällinenkin, ja kiertojäykkä pitävä kumipohja on suunniteltu epätasaiseen ja monipuoliseen maastoon.

 • Joustava, mukavan istuva tekstiili päällinen on kierrätysmateriaalista valmistettu
 • Runsaasti heijastavia yksityiskohtia
 • Mikrokuitu vuori varressa
 • Kevyt ja hengittävä
 • Iskuja vaimentava Phylon pohja
 • Kuminen pitävä pohja on kierrätysmateriaalista valmistettu
 • Irrotettava pohjallinen on kierrätysmateriaalista valmistettu

Tuotenumero
542771

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Kävelykengät, Halti

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

Halti Eco-label

Halti ECO-merkityn tuotteen tulee täyttää minimissään ainakin yksi alla olevista kriteereistä:

 • se on valmistettu bluesign®-hyväksytystä materiaalista
 • se on valmistettu kierrätetystä materiaalista
 • siinä on PFC-vapaa viimeistelykäsittely
 • se on valmistettu luomupuuvillasta
 • siinä on käytetty korkealaatuista untuvaa, joka on peräisin tarkoin valvotuilta tuottajilta ja on saatu ruokateollisuuden sivutuotteena

GripmaxX Trail

Haltin polkujuoksuun kehittämä ja testaama pohjaratkaisu jossa on yhdistetty kolmea eri jäykkyysasteista EVA materiaalia varmistamaan maksimaalinen tuki ja vaimennus vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Kiertojäykkyystuki varmistaa jalan oikeanlaisen asennon vaikeissakin maastoissa.

X-STRETCH

Erittäin joustava ja käyttömukava materiaali joka soveltuu käytettäväksi sekä aktiivisessa liikunnassa että vapaa-ajassa. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Materiaalille ominaista on hyvä kosteudensiirtokyky ja se kuivuu nopeasti. Täysin kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, halutun käyttötarkoituksen mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.