Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHelkama e-jopo e-Bike 3v 24"
Helkama e-jopo e-Bike 3v 24"

e-jopo e-Bike 3v 24" -citysähköpyörä

Suosittu jopo saatavana myös sähköllä. Monipuolisten säätöjen ansiosta Helkama e-jopo sopii erinomaisesti vaikka koko perheen yhteiseksi menopeliksi. 

1999,00 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Helkama e-jopo e-Bike 3v 24" työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Suosittu jopo saatavana myös sähköllä. Monipuolisten säätöjen ansiosta kolmevaihteinen Helkama e-jopo sopii erinomaisesti vaikka koko perheen yhteiseksi menopeliksi. Shimano E5000 keskiömoottori 40Nm väännöllä auttaa tiukoilla mäkiosuuksilla. Miltei äänetön ja kompakti, momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö tarjoaa kokonaisuudessaan luonnollisen ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn.Kompakti 11,6Ah 418Wh akku mahdollistaa hieman pidemmätkin kaupunkiretket, yhdellä latauksella ajat jopa 150km.* Tavaratelineessä sijaitseva akku on helppo irroittaa latausta varten. Voit ladata akkua myös paikallaan kiinni pyörässä.Helppolukuisesta SC-E5000 näytöstä näet mm. avustustason, nopeuden, matkan sekä akun lataustason. Näyttö (koko 3,5cm) toimii samalla myös valintakytkimenä, jonka avulla säädät kolmea eri avustustasoa (ECO, NORMAL, HIGH) ylös- tai alaspäin ja kytket valot päälle. Lisäksi valittavissa on walk assist-tila pyörän talutustilanteisiin, jolloin moottori tarjoaa pienen mutta riittävän avustuksen esimerkiksi ylämäkeen pyörää talutettaessa.Kolmevaihteinen pyörä on varusteltu lokasuoijilla, seisontatuella , runkolukolla sekä Herrmansin etu-ja takavalolla.*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.

 

 

Akku:Shimano BT-E6000
Akku - kantama (max):125km
Akku - latausaika:6,5h
Akku - lisätieto:litium-ion 11,6 Ah
Etuhaarukka:Teräshaarukka
Jarrujen tyyppi:jalka- ja etujarru
Jarrujen tyyppi - lisätieto:jalkajarru ja edessä v-jarru
Kampisarja:Shimano FC-E5010 musta 170 mm
Lisävarusteet:lokasuojat,lukko,lamppu,seisontatuki,tavarateline,soittokello,ketjusuoja
Moottori:Shimano keskimoottori
Moottori - lisätieto:Shimano DU-E5000
Paino:23,9
Rengaskoko tuumaa:24
Renkaat:Schwalbe Road Cruiser 47-507
Runko:Teräsrunko
Runkokorkeus tuuma tai cm:45
Vaihdevivut: Shimano Nexus 3 kiertokahva
Vaihteet:3
Vaihteet - lisätieto:Shimano Nexus 3v
Vanteet:Mach1 19-507 36R Musta

Tuotenumero
HYE324-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helkama

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.