Sisältöön

Aden Long Insulated Jkt W -naisten vanutakki

Naisten pidempi takki ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Laadukas Primaloft Black Eco -vanu. Veden- ja tuulenpitävä materiaali. 

99,90 €
Hinta verkossa
129,00 € -22 %
Normaalihinta: 200,00 €
30pv alin hinta: 129,00 € Lisätietoa
Väri
Violetti
Violetti
Musta
Violetti
Sininen
Punainen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten klassinen pidempi vanullinen takki ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Selkeä Skandinaavinen tyyli tekee takista monikäyttöisen. Pakkautuvan hupun saa piiloon ja tyylistä saa vieläkin selkeämmän. Laadukas ja lämmin, mutta ohut vanu korostaa takin toimivuutta.

  • HellyTech -vedenpitävyys, tuulenpitävyys ja hengittävä materiaali pitää sinut kuivana.
  • Laadukas ja lämmin Primaloft Black Eco -vanu.
  • Täydellinen välikausitakki!

Tuotenumero
62649

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

PrimaLoft® Black Insulation ECO

PrimaLoft® ECO on kylmiin olosuhteisiin suunniteltu untuvan tuntuinen vanueriste, jossa on 60% kierrätettyä materiaalia. Se sitoo tehokkaasti ilmaa ja eristää kylmissä olosuhteissa. PrimaLoft® ECO:sta valmistetut vaatteet ja makuupussit pakkautuvat pieneen tilaan ja hylkivät tehokkaasti kosteutta. Hienosta kuidusta valmistettu eriste on pitkäikäinen ja mukavan pehmeä materiaali. Kuitu toimii erinomaisesti kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

DWR

DWR (Durable Water Repellent) on pintakäsittely, joka lisätään kankaaseen tehdäkseen se vedenkestäväksi. Suurin osa käsittelyistä on fluoripolymeeri pohjaisia. DWR:ää käytetään usein vedenkestävissä, hengittävissä vaatteissa (esim. Gore-Tex) estämään kankaan uloimman kerroksen tukkeutumista vedellä, mikä heikentäisi hengittävyyttä ja päästäisi veden läpi.  

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.