Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINCascade Mid Ht. -miesten korkeavartinen vaelluskenkä

Vedenpitävällä Helly TEch kalvolla varustettu korkeavartinen vaelluskenkä miehille erinomaisella pohjalla sekä välipohjallisella.

160.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Keltainen
Vihreä
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

HH Cascade tehty ulkoiluun sekä retkeilyyn. Kenkä on kevyt, vakaa ja hyvin pehmustettu mid vartinen ulkoilukenkä veden pitävällä kalvolla.

Kengä saumat on teipattu .

Päälipinta on osittain kierrätettyä materiaalia ja sen pinnassa PFC vapaa DWR käsittely.

Vuorimateriaali on kierrätettystä materiaalista.

Kengässä on kiertojäykkä Swift frame, kärjessä HH Proguard varvas- sekä kantasuojat mahdollistavat liikkumisen myös vaativassakin maastossa , hyvä kanta sekä päkiä vaimennus, sekä TPU keskijalantuki.

Kengän pohjallisena EVA HH Max Confort pohjallinen( antimicrobinen käsittely) sekäHH Power Stride välipohja.

Ulkopohja on karkeakuvioinen HH Surround -Grip takaa pidon useampaan suuntaan. Materiaali on HH MAX Grip kumiseosta.

Nauhakiinnitys.

Tuotenumero
11751

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Helly Hansen

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.