Sisältöön

Jr Crew Hooded Jacket -kuoritakki

Klassinen tuulen- ja vedenpitävä JR -takki pakattavalla hupulla. Nopeasti kuivuva verkkovuori ja napakka , helposti peseytyvä päälikangas.

150,00 €
Väri
Punainen
Valkoinen
Sininen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Jo klasssiseksi muodostunut , tuulen- ja vedenpitävä lasten kuoritakki  pakattavalla hupulla. Nopeasti kuivuva verkkovuori ja napakka , helposti peseytyvä päälikangas.

  • Takissa vettä-ja tuulta pitävä kalvo suojaa säältä kuin säältä.
  • DWR pintakäsittely, laadukkaat YKK:n vetoketjut sivutaskuissa
  • Tilava povitasku
  • Verkkovuori
  • Kaulukseen pakattava vuorellinen huppu.
  • Kauluksen sisäpinta miellyttävää fleece-materiaalia.
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Vesipesu 40 asteessa, riippukuivaus suositeltavaa.

 

Tuotenumero
29672

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

Solution Dye

Solution Dye on vettä ja energiaa säästävä värjäysmenetelmä, jossa värjäys suoritetaan jo kuitutasolla. Menetelmä säästää jopa 80% vettä ja on muutenkin ympäristöystävällisempi menetelmä verrattunaperinteisesti värjättyyn polyesteri / polyamidikankaaseen.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.