Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Crew Midlayer Jacket W -naisten kuoritakki

Naisten vedenkestävä ja hengittävä takki pitää sinut lämpimänä ja kuivana säällä kuin säällä. 

200,00 €
Väri
Musta
Sininen
Sininen
Violetti
Punainen
Punainen
Valkoinen
Keltainen
Sininen
Musta
Punainen
Harmaa
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten vedenkestävä ja hengittävä takki pitää sinut lämpimänä ja kuivana säällä kuin säällä. 

Crew -sarjan kuoritakeista se lämpimin vaihtoehto, pääosin kokonaan fleece vuorinen. Harteilla ja hihoissa hengittävyyden parantamiseksi tavallista vuorimateriaalia.Kaulus ja taskut fleece vuorilliset.

  • Helly Tech® Protection -teknologia, vedenpitävä kalvo
  • Teipatut saumat
  • Polartec® 100g fleecevuori
  • Yhdellä kädellä säädettävä helma
  • Säädettävät hihansuut
  • Kädenlämmittelytaskut
  • vetoketjulliset sivutaskut
  • vetoketjullinen ritatasku sekä povitasku

Tuotenumero
30317

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

Polartec® Classic 100

Polartec® Classic 100 -kankaat ovat hyvin hengittäviä, kevyitä ja kestäviä. Kevyissä fleece-paidoissa ja takeissa käytettävä kangas on loistava väliasumateriaali, joka siirtää kosteuden tehokkaasti seuraavaan kerrokseen ja kestää hyvin pesua nukkaantumatta. Kankaan pinta on käsitelty myös vettähylkiväksi, joten kaatunut vesi helmeilee pois kankaan pinnalta. Idaalinen materiaali esimerkiksi maastojuoksuun, pyöräilyyn, vaellukseen ja lasketteluun.  

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.